Претрага

Обавештење

Обавештавамо матуранте да ће се у суботу 11. маја организовати посета Београду где ће се на Савској променади одржати промоција Матурантског плеса. Обезбеђено је 30 места за матуранте наше школе. Заинтересовани за пут у Београд треба да се јаве у петак 10. маја у 13 сати у Културни центар на пробу плеса.

Полазак за Београд је у суботу у 7:30, а сам плес ће се одржати у 12 сати. Пре тога ће бити организоване пробе и обилазак реновиране зграде Геозавода. Након плеса је слободно време у Тржном центру Ушће до 15:30 сати. Повратак у Кикинду је око 18 сати.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.