Претрага

Дан Школе 2017.

Дан Средње стручне школе "Милош Црњански" свечано је обележен у четвртак, 26. октобра 2017. на дан рођења књижевника Милоша Црњанског. Сва одељења су имала наставу у преподневној смени по скраћеном распореду. У посету су нам дошли и ученици из Гимназије "Григоре Мојсил" из Темишвара са којом наша школа развија дугогодишњу сарадњу.

Одмах након завршетка наставе почео је спортски турнир у мушкој и женској кошраци у сали за физичко васпитање. Учествовале су екипе кикиндских средњих школа и гости из Румуније. Прво место је освојила екипа Техничке школе у мушкој, а екипа наше школе у женској конкуренцији.

Након тога, у 12 сати је у амфитеатру одржана свечана приредба којој су присуствовали ученици, запослени и пензионери наше школе, као и гости из других школа и предузећа са којима Школа сарађује. Директор Школе Милорад Карановић је поздравио све присутне у уводном говору, а ученица Драгана Марков је приказала кратку видео-презентацију Школе. У наставку програма наши ученици су рецитовали песме Милоша Црњанског (Филип Дмитровић), читали своје литерарне радове (Марина Фишаков) и представили своје таленте у певању (Ања Галчик, Милица Сандић, Миња Петров) и свирању (Ирена Мишева са бендом "Ритам душе" из Новог Бечеја).

Након приредбе, у амфитеатру је одржан квиз општег знања у којем су учествовале екипе кикиндских средњих школа и гости из Новог Бечеја. Победу је однела екипа Техничке школе. Нашу школу је представљала екипа у саставу: Анастасија Пролић, Михаило Лав Лакета и Предраг Татомир, који су поделили друго место са гимназијалцима. У исто време је у зборници организован коктел за госте.

Захваљујемо се фирмама и организацијама које су помогле у обележавању Дана Школе: Xeon d.o.o., Биротехника, Игода, СТР Коцкица и Енигматски клуб "Кикинда".

Турнир у кошарци Учесници квиза

Датум последње измене среда, 01 новембар 2017 18:45

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.