Претрага

Дан Школе 2018.

У петак, 26. октобра 2018. обележен је Дан Школе, уједно и 125. годишњица рођења писца Милоша Црњанског. У 12 сати је у амфитеатру одржана свечана приредба у присуству ученика, запослених, пензионера и гостију из Градске управе, других школа и предузећа са којима сарађујемо. На почетку приредбе, директор Школе Милорад Карановић је одржао поздравни говор, а затим су најталентованији ученици читали своје радове и извели неколико музичких тачака.

У исто време, у сали за физичко васпитање уприличен је пријатељски турнир у баскету 3x3 (мешовите екипе, 2 момка и 1 девојка). Учествовало је шест екипа, две екипе наше школе и по једна Гимназије "Душан Васиљев", Економско-трговинске и Техничке школе, као и екипа Гимназије "Григоре Мојсил" из Темишвара која је традицинални гост наше школе већ осам година.

Након приредбе и турнира, приређен је коктел за госте у зборници.

Чланак Телевизије Рубин о обележавању Дана Школе

Учесници турнира у баскету Са свечане приредбе

Српски књижевник и један од најзначајнијих стваралаца српске литературе XX века, Милош Црњански, дошао је на свет 26. октобра 1893. године у Чонграду (Мађарска). Истакао се као песник, приповедач, романсијер и публициста. Бавио се и ликовном критиком.

Датум последње измене четвртак, 20 децембар 2018 12:45

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.