У понедељак, 13. марта 2017. организовано је школско такмичење из познавања прехрамбених технологија за ученике прехрамбене струке. Учествовали су ученици одељења 44 (техничари за биотехнологију) и 45 (прехрамбени техничари). Такмичењем су обухваћене области: исхрана људи, технологија воде, кварење и конзервисање, основи прехрамбене технологије, и технолошке операције.
Учесници такмичења и резултати
Такмичар |
Исхрана људи |
Технологија воде |
Кварење и конзервисање |
Основи прех. технологије |
Технолошке операције |
∑ |
Борбељ Данијел |
12 |
19 |
16 |
10 |
5 |
62 |
Месарош Анита |
25 |
21 |
25 |
10 |
6 |
87 |
Мирков Срђан |
19 |
25 |
25 |
9,5 |
11 |
89,5 |
Иванов Слађан |
19 |
25 |
25 |
9,5 |
5 |
83,5 |
На републичко такмичење су се пласирали: Срђан Мирков (IV4) и Анита Месарош (IV5). Републичко такмичење ће бити одржано у Зрењанину 8. и 9. априла.