Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичења26. Републичко такмичење ученика грађевинских и геодетских школа

Рукометашице ипак треће у Републици

Са свечаног уручења медаља
Женска рукометна екипа наше школе накнадно је освојила треће место у Републици, након што је екипа Гимназије из Лебана дисквалификована због кршења Правилника такмичења. Републичко такмичење је одржано у Лесковцу од 14. до. 15. децембра 2017. Наша школа је првобитно освојила четврто место, док је екипа из Лебана освојила прво место. Међутим, Савез за школски спорт је донео одлуку да се пласман помери за једно место након дисквалификације.

Представници Савеза су нашим девојкама свечано уручили бронзане медаље, дипломе и пехар за треће место у хали "Језеро" у Кикинди у среду, 21. марта 2018. Да потсетимо, екипу наше школе чиниле су: Александра Зарић (I3), Наталија Оџин, Александра Чубрило, Ана Станков (II1), Нада Радановић (II3), Валентина Беодрански, Марина Завишић (III1), Милица Ђукић (III2), Марија Мачковић (III4), Милана Татомир (IV1) и Марина Кресоја (IV3). Тренер је проф. Виктор Фелбаб.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.