Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаУспех наших ученика на 8. СОШОВ-у

Регионално такмичење талената у Панчеву

Кикинђани - учесници Регионалног такмичења са професорима (А. Докић прва сдесна).
У Гимназији "Урош Предић" у Панчеву одржано је у суботу 12. маја 2018. регионално такмичење талената. На такмичењу је учествовало 14 ученика - полазника кикиндског Регионалног центра за таленте "Душан Васиљев". Међу такмичарима је била и ученица наше школе Андреја Докић (I1) која је освојила друго место (95 поена) из области географије и пласирала се на Републичко такмичење. Њен ментор је професор географије Јасна Томашев.

Такмичење се састоји од писања и презентовања научног рада (50 поена), и решавања теста знања (50 поена). Републичко такмичење талената ће се одржати 2. јуна у Чачку.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.