Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаФинално такмичење "Кенгур без граница"

Финално такмичење "Кенгур без граница"

С. Кецман у Крагујевцу

У недељу, 10. јуна 2018. на Природно-математичком факултету у Крагујевцу одржано је финалe математичког такмичења "Кенгур без граница". У финалном такмичењу учествује по 30 ученика сваког разреда који су постигли најбоље резултате у основном делу такмичења. Међу учесницима финала био је и ученик наше школе Стефан Кецман (II1). Он је у основном делу такмичења освојио III награду у категорији К1 (друштвени смер гимназије и стручне школе са два часа недељно) за други разред.

Осим Стефана, још шесторо наших ученика је награђено похвалницом (најбољих 10%): Дејан Маринков, Марко Јерковић, Игор Врбашки, Николина Пролић, Анастасија Пролић и Милица Сандић. Њихови ментори су били професори математике Зорица Варга и Ивана Љубоја.

Резултати такмичења

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.