Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаИвана и Тамара треће на Републичком такмичењу из опште и неорганске хемије

"Шта знаш о здрављу"

5. априла 2019. у Црвеном крсту Кикинда je одржано Општинско квиз такмичење "Шта знаш о здрављу" којe се организује поводом обележавања Светског дана здравља. На делу такмичења у којем учествују ученици средњих школа, ученици наше школе су по други пут за редом освојили сва три прва места: Небојша Шпегар прво место, Андреја Докић друго и Андреј Хелдрих треће место, сви ученици из одељења II1 (медицинска сестра - техничар). Првопласирани ученик ће учествовати на Покрајинској смотри у Новом Саду. Овим пласманом ученици медицинске струке су још једном показали да су спремни да своје знање примене у праксу и да у будућности успешно брину о нашем здрављу.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.