Претрага

ПочетакВаннаст. активностиМеђународни пројекат „Euroseun“

Међународни пројекат „Euroseun“

Додела признања: проф. Белеа и директор Фелбаб (2012.)
Учесници одбојкашког турнира (2013.)

Од 2011. године наша школa је учесник међународног пројекта "Euroseun" (првобитни назив „Култура–спорт–религија“) чији је домаћин Гимназија "Григоре Мојсил" из Темишвара (Румунија) и њихов професор физичке културе Флорин Белеа. У оквиру овог пројекта, сваке године у мају месецу се одржава ученички камп у Румунији, на којем учествују ученици из школа чланица овог пројекта. До сада је одржано девет кампова. Камп обухвата радионице из области културе и уметности, а свакако најзанимљивији део су спортски турнири одбојци, фудбалу, пејнтболу и другим спортовима. Наша школа је свакако најуспешнији учесник спортског дела кампа.

Захваљујући овом пројекту, наша школа је остварила изузетно пријатељски контакт са Гимназијом "Григоре Мојсил", па су њихови ученици и професор Белеа редовни учесници нашег ученичког кампа, а били су и гости на прослави дана наше Школе претходних пет година.

Девети камп је одржан од 7. до 9. јуна 2019 у месту Фагет у Румунији. На кампу су до сада, осим наше школе и школе домаћина, учествовали и ученици и професори из Средње педагошке школе "Кармен Силва" и Гимназије "Доситеј Обрадовић" из Темишвара, Гимназије "Трајан Вуја" из Фагета (Румунија), Гимназије "Николае Балческу" из Ђуле (Мађарска) и Гимназије "Душан Васиљев" из Кикинде .

Камп 2013.

Камп 2014.

Камп 2015.

Камп 2016.

Камп 2017.

Камп 2018.

Камп 2019.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.