Претрага

Спортске секције

Активности у школи су групне у којима сваки ученик преузима одређену улогу, у складу са својим потребама и могућностима. У школи се изводе вежбе на справама, учи се техника трчања, ту су спортске игре, кошарка, одбојка, рукомет и фудбал. Поред наведених активности које су редовно заступљене, нашу школу чине јединственом други садржаји. Професори физичког васпитања се труде да прате савремене трендове у спорту и физичкој култури. Ученици могу да вежбају у школској теретани која је добро опремљена, ученице које желе да вежбају уз музику то могу да остваре кроз степ аеробик. За лагане вежбе могу се користити пилатес лопте и други савремени реквизити. У сали за физичко васпитање постављена је вештачка стена, уз коју се ученици могу пењати како на часовима редовне наставе, тако и у оквиру секције. На крају године професори физичког васпитања држе предавања о здравој исхрани и здравим стиловима живота.

Где је рад ту су и резултати. Женска рукометна екипа наше школе освојила је златну медаљу на Школској олимпијади 2012. године, и треће место на државном првенству 2013. године. Наша школа већ четири године са успехом учествује у међународном пројекту "Култура - спорт - религија" у Темишвару, у Румунији.

Датум последње измене понедељак, 24 март 2014 22:46

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.