Претрага

Школска олимпијада 2012.

Златне рукометашице и Јована Авдаловић са професором и директором Школе

У Сремској Митровици су од 9. до 15. маја 2012. одржане IX Олимпијске спортске игре ученика Србије. Игре се од 1980. године одржавају сваке четврте године, у исто време кад и Летње олимпијске игре, и представљају највеће спортско такмичење ученика основних и средњих школа у Републици Србији. 

Ученици су се такмичили у 12 спортова, а по први пут у историји наша школа је освојила једну златну медаљу - наше рукометашице под вођством професора Горана Ристића освојиле су прво место. Екипа у саставу Невена Јаковљевић, Невена Аџић, Јасмина Грбин, Селена Алексић, Тања Белош, Андреа Комленић, Весна Винцић, Милица Голушин, Ивана Недељков, Ивана Митровић, Доротеја Живковић и Теодора Тепавац била је боља од Пиротске Гимназије, V Економске школе из Београда,  ЕТШ "Славка Ђурђевић" из Јагодине и Правно-пословне школе из Ниша. Финални турнир је одигран 9. и 10. маја 2012. у хали "Пинки" у Сремској Митровици. Осим рукометашица, успех је забележила и наша ученица Јована Авдаловић која је освојила бронзану медаљу у џудоу.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.