Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаУспесиМеђународни пројекат „Euroseun“

Међународни пројекат „Euroseun“

Додела признања: проф. Белеа и директор Фелбаб (2012.)
Учесници одбојкашког турнира (2013.)

Од 2011. године наша школa је учесник међународног пројекта "Euroseun" (првобитни назив „Култура–спорт–религија“) чији је домаћин Гимназија "Григоре Мојсил" из Темишвара (Румунија) и њихов професор физичке културе Флорин Белеа. У оквиру овог пројекта, сваке године у мају месецу се одржава ученички камп у Румунији, на којем учествују ученици из школа чланица овог пројекта. До сада је одржано девет кампова. Камп обухвата радионице из области културе и уметности, а свакако најзанимљивији део су спортски турнири одбојци, фудбалу, пејнтболу и другим спортовима. Наша школа је свакако најуспешнији учесник спортског дела кампа.

Захваљујући овом пројекту, наша школа је остварила изузетно пријатељски контакт са Гимназијом "Григоре Мојсил", па су њихови ученици и професор Белеа редовни учесници нашег ученичког кампа, а били су и гости на прослави дана наше Школе претходних пет година.

Девети камп је одржан од 7. до 9. јуна 2019 у месту Фагет у Румунији. На кампу су до сада, осим наше школе и школе домаћина, учествовали и ученици и професори из Средње педагошке школе "Кармен Силва" и Гимназије "Доситеј Обрадовић" из Темишвара, Гимназије "Трајан Вуја" из Фагета (Румунија), Гимназије "Николае Балческу" из Ђуле (Мађарска) и Гимназије "Душан Васиљев" из Кикинде .

Камп 2013.

Камп 2014.

Камп 2015.

Камп 2016.

Камп 2017.

Камп 2018.

Камп 2019.

Датум последње измене среда, 12 јун 2019 19:19

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.