Претрага

ПочетакВестиПројекат обуке талентованих ђака са територије АП Војводине

Пројекат обуке талентованих ђака са територије АП Војводине

Од 21. до 26. новембра 2022, десет ученика наше школе и професорица Вања Ињац учествовали су у обуци талентованих ђака у организацији Покрајинског секретаријата за образовање. Обука је организована у Центру за привредно-технолошки развој „Андревље” на Фрушкој гори. У оквиру програма ученици су посетили Филозофски факултет у Новом Саду и Сремске Карловце. Током боравка на Андревљу обележен је 25. новембар - Дан борбе против насиља над женама, а тим поводом ученици су израдили плакате који ће бити изложени у просторијама Покрајинске владе.

Учествовали су следећи ученици: Милица Станимировић, Јована Грујић, Дуња Грујић, Драгана Даниловић, Невена Вуловић (II1), Милан Kаурин (II2), Татјана Исаков, Наташа Вуковић, Јована Јакшић (III1) и Калина Гаврилов (III2).

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.