Претрага

ПочетакВестиПројекат обуке талентованих ђака са територије АП Војводине

Наша школа изабрана међу учеснике другог круга пројекта RYCO Superschools

Superschools је пројекат у оквиру мреже RYCO (Regional Youth Cooperation Office). У пројекту учествују школе са територије западног Балкана (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија, Северна Македонија и Косово и Метохија), а финансирају га Европска Унија и немачко Савезно министарство за економску сарадњу и развој.

Циљ пројекта је повезивање средњих школа из региона кроз размену ученика и наставника. У другом кругу пројекта, који ће се спроводите током 2023. године, учествоваће 100 школа (50 партнерских парова). Свака школа учесница ће угостити по 12 ученика и једног до два професора из школе-партнера током године. На конкурс се пријавило око 160 парова, а изабрано је њих 50 који ће учествовати у реализацији пројекта. Наша школа је конкурисала са својим партнером, Гимназијом "Хидајет Лежа" из Љеша (Албанија), а назив партнерства је "The amazing experience of being an exchange student". Наше две школе су се нашле међу паровима којима је одобрено учешће у пројекту.

Вест на сајту RYCO

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.