Претрага

ПочетакВестиМатурантска парада 2024.

Међународни дан медицинских сестара

Ученици одељења III1 (медицинска сестра - техничар) су 14. маја 2024. учествовали у обележавању Међународног дана медицинских сестара у Општој болници у Кикинди. Осим што су присуствовали прослави, ученица Маријана Пађен је прочитала заклетву Флоренс Најтингел, зачетнице модерног сестринства, Милица Станимировић је направила презентацију о њеном животу и делу, а Јована Грујић је рецитовала песму "Камен". На тај начин су активно учествовали у обележавању дана ове хумане и одговорне професије. Њиховим наставницама здравствене неге Љиљани Радишић и Санијели Јовић одато је признање за рад и труд које улажу у образовање нових медицинских радника.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.