Претрага

ПочетакВестиНаша школа у пројекту „Квалитетно образовање за све“

Ученица генерације за школску 2023/24. годину је Татјана Исаков

На седници Наставничког већа Школе одржаној у понедељак, 17. јуна 2024. донета је одлука да се награда "Ученик генерације" за школску 2023/24. годину додели Татјани Исаков, ученици одељења IV1 (фармацеутски техничар). Избор је спроведен у складу са школским Правилником о похваљивању и награђивању ученика. Предложена су два кандидата, а Татјана је имала већи број бодова предвиђених правилником.

Татјана Исаков је све четири године школовања у нашој школи завршила са одличним успехом (5,00) и са примерним владањем, а са одличним успехом је положила и матурски испит, те је награђена и дипломом "Вук Караџић". Учествовала је на такмичењима из биологије. Као полазник кикиндског Регионалног центра за таленте, у четвртом разреду је освојила треће место из области биологије, као и другу награду за научно-истраживачки рад на тему "Цигарете, електронске цигарете и последице по наше здравље". У трећем разреду је била учесник пројекта "Боравак талентованих ученика средњих школа са територије Војводине на Андревљу".

Награда ученици генерације, као и остале похвале и награде заслужним матурантима, биће свечано уручене у среду 19. јуна у амфитеатру.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.