Претрага

ПочетакВестиШколска слава прослављена упркос епидемији

Свечано уручење диплома и похвала матурантима

Добитнице "Вукове" дипломе са одељењским старешином
У среду, 19. јуна 2024. у 9 сати у амфитеатру је одржана свечана додела диплома, похвала и награда за успешне матуранте. Најпре су свечано уручене дипломе свим матурантима који су положили матурски, односно завршни, испит. Затим су похваљени сви матуранти који су школовање завршили са одличним успехом и примерним владањем. Онима који су све четири године и матурски испит завршили са свим петицама, уручене су дипломе "Вук Караџић". У овој генерацији је било четворо "вуковаца": Мања Галић, Ана Угреновић, Татјана Исаков и Јована Јакшић (све из одељења IV1 - фармацеутски техничар). Вуковци су награђени књигама, а посебну награду примила је Татјана Исаков која је проглашена и за ученика генерације 2023/24. Честитамо!

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.