Претрага

ПочетакВестиМатурско вече 2024.

Стручне посете за ученике хемијске струке

Посета Музеју науке и технике

У уторак 18. јуна 2024. године, ученици одељења I3, II3 и III3 посетили су Музеј науке и технике у Београду. У оквиру стручне посете обишли су интерактивну изложбу "Хемијска тврђава". Ученици су кроз различите предмете и интерактивне експонате имали прилику да виде настајање и развој периодног система елемената, као и животне и неживотне улоге хемијских елемената путем кратких прича. У наставку посете обишли су и остале актуелне поставке у музеју. Посету су организовале наставнице Јелена Драгољевић и Гордана Војиновић Ракић.

Посета Јавном предузећу "Кикинда"

Ученици III разреда образовног профила Tехничар за хемијску и фармацеутску технологију су у среду 19. јуна у оквиру блок наставе посетили Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге "Кикинда". У оквиру стручне посете ученици су обишли постројења за пречишћавање отпадних вода, а након предавања од стране запослених посетили су и лабораторију у којој се врши испитивање отпадних вода. Захваљујемо се стручном особљу на издвојеном времену за наше ученике.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.