Претрага

ПочетакВестиМатурско вече 2024.

Матурско вече 2024.

Свечана поворка на челу са ученицом генерације (фото: Gradski Online)

У петак, 21. јуна 2024. одржана је прослава матурске вечери за матуранте генерације 2023/24. у ресторану BellaVilla у Кикинди. Ове године су школовање завршила четири одељења матураната са укупно 90 ђака, и они су се овом приликом свечано опростили од Школе и својих наставника. Матуранти и њихови наставници су се окупили испред Школе у 19:00 ч, па су се у колони прошетали до ресторана. Поворку матураната и њихових професора испратили су окупљени родитељи, пријатељи, као и новинари локалних медија.

Свечаност је почела у 20 сати. Најпре се окупљенима обратио директор школе Милорад Карановић, честитао им на успешно положеној матури и пожелео им пуно среће и успеха у будућем раду. Након тога се ученица генерације Татјана Исаков захвалила у име ученика и одржала кратак говор. Представници одељења су уручили поклоне својим старешинама, а после тога је славље настављено уз музику и игру.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.