Претрага

ПочетакВестиСакупљена помоћ

Наша школа оцењена највишом оценом у процесу спољашњег вредновања

У претходном периоду (3.11.2017.) наша Школа је била предмет спољашњег вредновања у складу са Правилником о вредновању квалитета рада установа. Спољашње вредновање врши Тим који именује Министарство просвете. Тим је оцењивао рад Школе на основу прегледа документације, посете часовима, разговора са ученицима, наставницима и родитељима, као и на основу успеха ученика и сарадње са другим установама.

Након извршене контроле, Тим за спољашње вредновање је у свом извештају рад Школе оценио највишом оценом, 4 (оцене су на скали од 1 до 4).

Захваљујемо се свим ученицима, запосленима, родитељима и члановима Школског одбора, који су својим залагањем допринели да Школа испуни прописане стандарде. Ова оцена биће нам подстицај да и даље наставимо са унапређивањем квалитета образовно-васпитног рада.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.