Претрага

ПочетакВестиНаша школа у пројекту „Квалитетно образовање за све“

Наша школа у пројекту „Квалитетно образовање за све“

image001

Комисија састављена од Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, делегације ЕУ и Савета Европе изабрала је нашу школу на конкурсу за учешће у пројекту „Квалитетно образовање за све“ (Quality Education for All – Quality ED Serbia). Пројекат представља трогодишњу активност коју заједнички финансирају Европска унија и Савет Европе, а у оквиру Програма Европске уније и Савета Европе под називом „Horizontal Facility for Western Balkans and Turkey – 2. фаза“.

HF-visual-id-blue-newsletterПројекат има за циљ да промовише квалитетно образовање пружањем подршке школама, њиховој локалној заједници у њиховим напорима у погледу борбе за уклањање предрасуда и дискриминаторних приступа ка осетљивим групама, као и превенцији насиља у школама.

Школа треба да промовишу концепт демократске културе у школи кроз наставне и ваннаставне садржаје, обуку запослених, успостављање праксе и активности којима се кроз пружање нових знања, вештина и разумевања, развијају ставови и понашања ученика како би могли да бране своја демократска права и преузму одговорност.

Квалитетно образовање за све

Horizontal Facility II

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.