Претрага

ПочетакУченициУченик генерације

Ученик генерације

На крају сваке школске године Наставничко веће проглашава ученика генерације који је током свог школовања постигао изузетне резултате у учењу и ваннаставним активностима. Актуелни Правилник о награђивању и похваљивању ученика усвојен је 2017. године. Према овом правилнику, ученик се сам кандидује за ученика генерације, а у поступку избора равноправан глас имају наставничко веће и ученици. Њихови гласови се бодују, а додаје им се број бодова добијен на основу успеха у школи и ваннаставним активностима. За ученика генерације затим се проглашава кандидат са највећим бројем бодова.

Ученик генерације 2018/19.

На седници Наставничког већа Школе одржаној у уторак, 5. јуна 2018. донета је одлука да се награда "Ученик генерације" за школску 2017/18. годину додели Драгани Сантрач, ученици одељења IV1 (лабораторијски техничар).

Драгана Сантрач је сва четири разреда у нашој школи завршила са одличним успехом (5,00) и са примерним владањем. Током школовања се истакла на такмичењима из хемије, биологије и математике. Током све четири године је учествовала на такмичењима из хемије, а два пута се пласирала на Републичко такмичење (у I и II разреду). Такође је у IV разреду учествовала на Републичком такмичењу из биологије. Драгана је у трећем разреду била члан екипе наше школе на Математичком турниру "Архимедес". Представљала је Школу и на такмичењима "Шта знаш о здрављу" (I разред), "Кенгур без граница" (I разред - похвалница) и "ФИМЕК награђује знање" (IV разред). Била је и члан одбојкашке екипе Школе. Промовисала је Школу на многим приредбама и смотрама, укључујући и прошлогодишњи "Фестивалу уметности и науке" на којем је наша школа награђена првом наградом.

Претходни ученици генерације

Bojan Azap 165x246 Nikola Kanas 165x246   zorana mandic 165x246
2007: Бојан Азап (прехрамбени техничар) 2008: Никола Канас (хемијско-технолошки техничар) 2009: Јелена Ајдер (медицинска сестра-техничар) 2010: Зорана Мандић (медицинска сестра-техничар)
  ina kovac 165x246 djordje-milosav-125x186 Filip-Mladenovic-mala
2011: Татјана Влајнић (медицинска сестра-техничар) 2012: Ина Ковач (медицинска сестра-техничар) 2013: Ђорђе Милосав (лабораторијски техничар) 2014: Филип Младеновић (физио-терапеутски техничар)
diana-lerinc-125x186 ana-kajla petar-mitrovic dragana-santrac-small
2015: Диана Леринц (медицинска сестра-техничар)
2016: Ана Кајла (фармацеутски техничар) 2017: Петар Митровић (архитектонски техничар) 2018: Драгана Сантрач (лабораторијски техничар)

 

Датум последње измене уторак, 05 јун 2018 16:46

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.