Претрага

ПочетакУченициУченик генерације

Ученик генерације

На крају сваке школске године Наставничко веће проглашава ученика генерације који је током свог школовања постигао изузетне резултате у учењу и ваннаставним активностима. Актуелни Правилник о награђивању и похваљивању ученика усвојен је 2017. године. Према овом правилнику, ученик се сам кандидује за ученика генерације, а у поступку избора равноправан глас имају наставничко веће и ученици. Њихови гласови се бодују, а додаје им се број бодова добијен на основу успеха у школи и ваннаставним активностима. За ученика генерације затим се проглашава кандидат са највећим бројем бодова.

Ученик генерације 2018/19.

На седници Наставничког већа Школе одржаној у среду, 12. јуна 2019. донета је одлука да се награда "Ученик генерације" за школску 2018/19. годину додели Милици Сандић, ученици одељења IV1 (медицинска сестра - техничар).

Милица Сандић је све четири године школовања у нашој школи завршила са одличним успехом (5,00) и са примерним владањем, а са одличним успехом је положила и матурски испит. Учествовала је на такмичењима из математике, хемије и биологије. У четвртом разреду је освојила друго место на окружном такмичењу из биологије, а на математичкој смотри "Кенгур без граница" освојила је трећу награду на републичком нивоу. У трећем разреду је била члан екипе наше школе на Математичком турниру "Архимедес". Осим ових званичних такмичења, Милица је представљала Школу и на многим другим такмичењима и конкурсима ("Шта знаш о здрављу", квиз "Моја Кикинда",...), а прошле године је освојила прво место на конкурсу у писању састава на немачком језику које је расписало Немачко удружење „Maria Theresiopolis“.

Током све четири године у нашој школи, Милица је активно учествовала у организовању школских приредби (Дан Школе, Свети Сава,...) и представљала је Школу на многим културним и научним манифестацијама ("Недеља парламентаризма", "Совембар", "Фестивал науке",...). Два пута је представљала нашу школу на међународном ученичком кампу "EuRoSeUn" у Румунији, као и на међународној смотри "Дани E-medica" у Хрватској.

Претходни ученици генерације

Bojan Azap 165x246 Nikola Kanas 165x246   zorana mandic 165x246
2007: Бојан Азап (прехрамбени техничар) 2008: Никола Канас (хемијско-технолошки техничар) 2009: Јелена Ајдер (медицинска сестра-техничар) 2010: Зорана Мандић (медицинска сестра-техничар)
  ina kovac 165x246 djordje-milosav-125x186 Filip-Mladenovic-mala
2011: Татјана Влајнић (медицинска сестра-техничар) 2012: Ина Ковач (медицинска сестра-техничар) 2013: Ђорђе Милосав (лабораторијски техничар) 2014: Филип Младеновић (физио-терапеутски техничар)
diana-lerinc-125x186 ana-kajla petar-mitrovic dragana-santrac-small
2015: Диана Леринц (медицинска сестра-техничар)
2016: Ана Кајла (фармацеутски техничар) 2017: Петар Митровић (архитектонски техничар) 2018: Драгана Сантрач (лабораторијски техничар)
diana-lerinc-125x186      
2019: Милица Сандић (медицинска сестра-техничар)      

 

Датум последње измене среда, 12 јун 2019 19:32

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.