Претрага

ПочетакУченициУченик генерације

Ученик генерације

На крају сваке школске године Наставничко веће проглашава ученика генерације који је током свог школовања постигао изузетне резултате у учењу и ваннаставним активностима. Актуелни Правилник о награђивању и похваљивању ученика усвојен је почетком 2012. године. Према овом правилнику, ученик се сам кандидује за ученика генерације, а у поступку избора равноправан глас имају наставничко веће и ученици. Њихови гласови се бодују, а додаје им се број бодова добијен на основу успеха у школи и ваннаставним активностима. За ученика генерације затим се проглашава кандидат са највећим бројем бодова.

Ученик генерације 2016/17.

На седници Наставничког већа Школе одржаној у среду, 14. јуна 2017. донета је одлука о додели похвале "Ученик генерације" за школску 2016/17. годину Петру Митровићу, ученику одељења IV2 (архитектонски техничар) из Бочара.

Петар Митровић је све четири године школовања у нашој школи и матурски испит завршио са одличним успехом (5,00) и са примерним владањем. Током школовања истакао се у раду литерарне и драмске секције. Два пута је освајао прву награду (2015. и 2016.) и једном другу награду (2014.) на литерарним конкурсима Народне библиотеке "Јован Поповић". Више пута је представљао Школу на математичком турниру друштва "Архимедес". Промовисао је свој образовни профил на сајмовима образовања, учествовао у организовању Дана отворених врата школе, као и у промоцији школе кроз посете основним школама, и у промотивном филму који је сниман за потребе Школе. Два пута је представљао Школу на међународном кампу "EUROSEUN" у Румунији. Учествовао је у бројним приредбама, квизовима и другим културним активностима. Освајао је награде представљајући Дом ученика "Никола Војводић" на такмичењима из литерарног стваралаштва и уметничке фотографије.

Претходни ученици генерације

Bojan Azap 165x246 Nikola Kanas 165x246   zorana mandic 165x246
2007: Бојан Азап (прехрамбени техничар) 2008: Никола Канас (хемијско-технолошки техничар) 2009: Јелена Ајдер (медицинска сестра-техничар) 2010: Зорана Мандић (медицинска сестра-техничар)
  ina kovac 165x246 djordje-milosav-125x186 Filip-Mladenovic-mala
2011: Татјана Влајнић (медицинска сестра-техничар) 2012: Ина Ковач (медицинска сестра-техничар) 2013: Ђорђе Милосав (лабораторијски техничар)  2014: Филип Младеновић (физиотерапеутски техничар)
diana-lerinc-125x186 ana-kajla petar-mitrovic  
 2015: Диана Леринц (медицинска сестра-техничар)
 2016: Ана Кајла (фармацеутски техничар)  2017: Петар Митровић (архитектонски техничар)  

 

Датум последње измене среда, 14 јун 2017 19:31

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.