Претрага

ПочетакВестиСајам образовања "Путокази" у Новом Саду

Матурско вече 2015.

Директор и ученица генерације

У петак, 19. јуна 2015. године прослављено је матурско вече за генерацију матураната која је ове године завршила школу. Ове године је своје школовање завршило шест одељења матураната који су се у петак свечано растали од Школе и професора. 

Матуранти, њихови професори и многобројни родитељи и пријатељи окупили су се најпре испред зграде Школе. Затим је поворка кренула ка ресторану BellaVilla где је у 20 сати почела прослава. На почетку је директор Виктор Фелбаб поздравио матуранте и пожелео им много среће и успеха у будућем животу и раду. Потом је реч узела Диана Леринц, ученица генерације, која се у име ученика захвалила професорима на пријатним данима проведеним у школи "Милош Црњански". Ученици су својим одељењским старешинама уручили поклоне, а после тога се славље наставило уз музику до касно у ноћ.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.