Претрага

ПочетакОбавештењаСтручно усавршавање за достизање основног нивоа дигиталних компетенција за наставнике

Стручно усавршавање за достизање основног нивоа дигиталних компетенција за наставнике

library-class-clipart-computer-guy-clip-artНаша школа се нашла међу три школе из Кикинде којима је Министарство просвете, науке и технолошког развоја одобрило обуке у првој фази спровођења програма стручног усавршавања за достизање основног нивоа дигиталних компетенција за наставнике основних и средњих школа. Обука је, у првој фази, обезбеђена за 2276 запослених у 205 школа у Србији.

Обука је бесплатна за учеснике и траје четири дана. За раднике наше школе је обезбеђено 16 места. Обука ће се за све учеснике из Кикинде одржати у Основној школи "Свети Сава" у Кикинди 22, 23, 29. и 30. августа 2017. године у преподневном периоду. Сви полазници који у потпуности савладају обуку добиће од Завода за унапређење образовања и васпитања уверење о савладаној обуци стручног усавршавања.

Заинтересовани за учешће у обуци треба да се јаве директору Школе.

Више о обукама на сајту Завода за унапређење образовања и васпитања

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.