Претрага

ПочетакОбавештењаОтворен конкурс за полазнике „Европске школе дебате“

Програм стипендирања средњошколаца 2013.

Stipendija-srednjoskolci-1Образовни центар "Equilibrio" и Европски покрет "Futuris", уз подршку Канцеларије за младе београдске општине Палилула, пету годину за редом организују Програм стипендирања ученика гимназија и средњих стручних школа, уз издавање Међународног језичког пасоша. Програм стипендирања подразумева две недеље едукативног боравка у Београду уз дружење са средњошколцима из целе Србије. Реализује се у току летњег распуста (јул и август 2013.), а ученици сами бирају једну од три понуђене смене. Осмишљен је тако да ученици у току преподнева похађају интензивни курс страног језика, док су поподневни сати резервисани за језичке радионице, културне вечери страних земаља и упознавање града Београда (уз пратњу лиценцираних туристичких водича).

Програм стипендирања средњошколаца 2013. омогућава да ученик плаћа само 25% укупних трошкова Програма и овере Међународног језичког пасоша. Осталих 75% трошкова је покривено овом стипендијом.

Више о овом конкурсу и начину пријављивања прочитајте овде. Можете се пријавити кликом на овај линк.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.