Претрага

ПочетакОбавештењаУпис ученика у II, III и IV разред

Нови приручник за полагање матурског испита

modernizacija-ssoИзашао је нови Приручник о полагању матурског испита у образовном профилу прехрамбени техничар за школску 2013/14. годину (можете га преузети са доњег линка). Нови Приручник доноси нова питања за тест и то из пет предемета (Исхрана људи, Основи прехрамбене технологије, Технологија воде, Кварење и конзервисање и Технолошке операције) што је промена у односу на досадашњи приручник. Новина је и то да ће 75% питања на тесту бити познато (из Приручника), а 25% непознато. Нови су и задаци за практичан део испита.

За образовни профил архитектонски техничар - оглед ове године неће изаћи нов приручник, већ ће важити прошлогодишњи (можете и њега преузети са доњег линка).

Приручник о полагању матурског испита у образовном профилу Прехрамбени техничар за школску 2013/14. годину

Приручник о полагању матурког испита у образовном профилу Архитектонски техничар - оглед, април 2013.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.