Претрага

ПочетакОбавештења

Обавештење

pomozimo-ugrozenima-od-poplavaОбавештавамо све ученике и запослене да помоћ за угрожене у поплавама могу донети у школску библиотеку или у дежурну собу код послужитељки. Најпотребија је помоћ у средствима за личну хигијену: четкице и пасте за зубе, пешкири, сапун, шампон, тоалет папир, пелене за децу и одрасле, опрема за бебе и друго. Општинска организација Црвеног крста ће прикупљена средства дистрибуирати у угрожена подручја.

У суботу, 24. маја 2014. је радни ненаставни дан према Правилнику о календару рада средњих школа. Тога дана ће се од 11:00 сати у нашој фискултурној сали одржати турнир у одбојци између четири средње школе у Кикинди. Према одлуци ученичког парламента, овај турнир ће имати хуманитарни карактер - прикупљаће се помоћ за нашу шеснаестогодишњу суграђанку Јелену Такић оболелу од рака. Прилоге представници одељења треба да сакупе пре утакмице и да донесу у суботу.

Прочитајте још:

Б92: Шта треба да садржи хигијенски пакет за породицу?

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.