Претрага

ПочетакОбавештењаРазмена на Сицилији

Размена на Сицилији

megaphone

Центар за развојну политику и сарадњу (ЦРПС) има задовољство да вас позове да се пријавите на конкурс за програм “Youth Megaphone: decision-makers of the future ” која ће се одржати у Месини, (Сицилија) у Италији од 13. до 17. фебруара 2017. године.

Право пријављивања и учешћа имају сви млади из Србије старости од 18 до 27 година. Пријављивање се врши попуњавањем апликационе форме (испод), за више информација пишите искључиво на маил konkurs@crps.org.rs са називом маил-а “Messina”.

Организатор сноси трошкове смештаја и хране. Учесницима ће бити рефундирани путни трошкови у висини до 170 евра. Планирана је дводневна посета Палерму.

Радни језик је енглески.

Слањем апликације изјављујете да се слажете са условима пријављивања и учешћа.

Важни датуми:
22.-30.12.2016 (14:59) – Рок за пријаве.
02.- 03.01.2017 – Контактирање одабраних учесника.
03.-04.01.2017 – Рок за уплату партиципације (у износу од € 20) за одабране учеснике.
12.01.2017 – Представљање програма и потписивање уговора о учешћу.
13.-17.02.2017 – Програм “Youth Megaphone: decision-makers of the future”

Пријаве иду преко формулара који можете наћи овде.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.