Претрага

ПочетакОбавештења

Позив за учешће у хуманитарном турниру

Школски спортски Савез, Канцеларија за младе и Кошаркашки савез Србије у циљу  пропагирања хуманих вредности кроз развој спорта, школског спортa, физичког васпитања и рекреације, као и промоције Баскета 3x3 организују хумнитарни  турнир БАСКЕТ 3x3 КИКИНДА 2017: СНАГОМ МЛАДОСТИ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ III“.

Ученику Техничке школе из Кикинде потребан су средства за лечење. Прикупљена средства предстваници ученичких парламената треба да донесу на дан турнира 26.04.2017.године у 11,00 сати у двориште Гимназије и Економске школе.

Ученици који су заинтересовани за учешће на турниру могу да се пријаве професорима физичког васпитања Бранку Грбанушићу и Виктору Фелбабу.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.