Претрага

Позив најмлађим ствараоцима

Удружење књижевника и других стваралаца „ЗЕНИТ“ – Подгорица, наредни број своје књижевне едиције Зборник посвећује најмлађим ствараоцима, под слоганом – Млади су украс свијета – Тим поводом, позивамо све ствараоце са простора екс Југославије, млађе од 18 година, да нам пошаљу своје необјављиване радове (пјесме, приче, есеје и др.) да би их уврстили у Зборник. Радови не треба да буду дужи од пет куцаних страна са новинским проредом. – Избор теме је слободан. Избор радова за објављивање извршиће уредништво Зборника. Радове слати најкасније до 15. децембра 2017 године на адресу: Савска бр. 18, 81000 Подгорица, Црна Гора, или на e-mail milanrajovic1@gmail.com са краћим био-библиографским подацима. Уредништво задржава право да похвали ауторе најуспјешних прилога. Аутори објављених радова стичу право приступа – чланства у Удружења „ЗЕНИТ“, ако то изричито желе.

 

Управни одбор,
Милан Рајовић

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.