Претрага

Општинско такмичење из физике

У недељу, 17. фебруара, одржано је општинско такмичење из физике за ученике средњих школа. Домаћин је била Гимназија "Душан Васиљев". Нашу школу је представљао само један такмичар, Дејан Зомбори из одељења III1 (физиотерапеутски техничар), и он је освојио прво место у категорији ученика трећих разреда. Нажалост, није имао довољан број бодова да се пласира на окружно такмичење. Највише успеха имали су домаћини који су освојили прва места у категорији првих, других и четвртих тазреда.

први разред:

1. Блашковић Филип  (Гимназија "Душан Васиљев")

2. Рељин Милан (Гимназија "Душан Васиљев")

3. Растко Замуровић (Гимназија "Душан Васиљев")

4. Прпа Мирослава (Гимназија "Душан Васиљев")

други разред:

1. Сараволац Вишња (Гимназија "Душан Васиљев")

трећи разред:

1. Зомбори Дејан (ССШ "Милош Црњански")

четврти разред:

1. Лерик Стефан (Гимназија "Душан Васиљев")

2. Исаков Стефан (Гимназија "Душан Васиљев")

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.