Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаУспех Иване Радак на општинској смотри рецитатора

Успех Иване Радак на општинској смотри рецитатора

На општинској смотри рецитатора, која је одржана 6. марта у Културном центру Кикинда, учествовале су четири ученице наше школе. Оне су се такмичиле у категорији старији узраст (средња школа), а  Ивана Радак, ученица одељења I3, пласирала се међу пет ученика из наше општине који ће учествовати на окружној смотри рецитатора, а која ће бити одржана 16. марта у Чоки. Oсим ње, пласман су оствариле Ивана Барбулов и Слађана Аврамов из Гимназије "Душан Васиљев", Биљана Цвејић из Техничке школе, те Александра Радујко, чланица КУД "Мокрин".

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.