Претрага

Припреме за међуокружно такмичење из хемије

Диана Леринц
Андреа Томаш, Ана Кајла и Нина Вицо

Ученици наше школе имаће прилику да 13. априла учествују на међуокружном такмичењу из хемије за ученике гимназија и медицинских школа, које ће се одржати у Панчеву. Наше такмичарке се ужурбано припремају уз свесрдну помоћ професрица Браниславе Дилбер-Косић и Зорице Вукобрат, како би нас представиле у што бољем светлу на предстојећем такмичењу.

Нашу школу ће на међуокружном такмичењу представљати следећи ученици:

  1. Ана Кајла, из одељења I1
  2. Андреа Томаш, из одељења I1
  3. Диана Леринц, из одељења II1
  4. Нина Вицо, из одељења IV1

Такмичаркама желимо пуно среће и знања, и надамо се да ће остварити добар резултат и да ће им ово такмичење остати у лепом сећању.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.