Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаШколско такмичење у прехрамбеним технологијама

Нови успех наших рукометашица на државном првенству

Три првопласиране екипе

У кикиндском Спортском центру "Језеро" одржано је 29. и 30. новембра 2013. превенство државе у рукомету за ученице средњих школа, у организацији Савеза за школски спорт Србије. На првенству је учествовало седам најбољих екипа из целе Србије (кроз ниже нивое такмичења се квалификовало девет школа, али су две одустале од такмичења). Ово су уједно биле и квалификације за светско првенство средњих школа које ће се одржати у Турској. Право учешћа на светском првенству је остварила првопласирана екипа, а наше рукометашице су освојиле треће место.

Екипе су у прелиминарној фази биле подељене у три групе. Наше рукометашице су освојиле прво место у групи и тако се пласирале у финалну групу, у којој су се осим наше налазиле Економско-трговинска школа из Кикинде и Спортска гимназија из Београда. Наше девојке су са два пораза заузеле треће место у финалној групи. Друге су биле наше суграђанке из Економско-трговинске школе, а прве Београђанке из Спортске гимназије, и то само захваљујући бољој гол-разлици.

Нашу екипу су чиниле ученице: Наталија Ђорђевски, Јасенка Арсенов, Марија Рељин, Невена Јаковљевић, Милана Јошановић, Лидија Марков, Јасмина Грбин, Весна Винцић, Александра Дакић и Катарина Алмаши. Екипу је предводио професор физичке културе Зоран Карановић. Честитамо им на овом успеху!

Званичне резултате такмичења преузмите овде.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.