Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаРегионално такмичење талената у Панчеву

Успех Петра Митровића на литерарном конкурсу

Митровић са наградом

На Конкурсу литерарних радова ученика основних и средњих школа Народне библиотеке „Јован Поповић“ из Кикинде, Петар Митровић, ученик Средње стручне школе „Милош Црњански“ освојио је другу награду својом причом „Живот пише романе, али како коме“. Конкурс је организован поводом дана библиотеке. Петар је ученик другог разреда образовног профила архитектонски техничар, а поред писања, члан је и драмске и рецитаторске секције у школи, а и активно учествује у друштвеном животу у свом Бочару, одакле почиње и његова занимљива прича. Његов рад је награђен, како је истакла Марија Танацков, књижевник и председник жирија, због изузетне оригиналности и духовитости, и храбрости без које нема успеха у књижевности.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.