Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичења26. Републичко такмичење ученика грађевинских и геодетских школа

26. Републичко такмичење ученика грађевинских и геодетских школа

П. Лазић и В. Ђукић у Апатину

У Средњој грађевинској и дрвопрерађивачкој школи у Апатину одржано је од 24. до 25. априла 2015. године Републичко такмичење ученика грађевинских и геодетских школа Србије. Ово је било 26. по реду републичко такмичење у организацији Пословног удружења геодетских и грађевинских школа Србије.

Нашу школу су представљали ученици: Петар Лазић (IV2) у дисцпилини армирано-бетонске конструкције за 4. разред, и Вања Ђукић (IV2) у дисциплини математика за 4. разред. Лазић је остварио успех заузевши пето место, док је Ђукић био четрнаести у Републици.

Са такмичарима је била и професорица Штефица Ступовски која предаје предмет армирано-бетонске конструкције, и директор Школе Виктор Фелбаб. Они су за време такмичења учествовали у редовној седници скупштине Пословног удружења геодетских и грађевинских школа.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.