Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаФинале такмичења "Кенгур без граница"

Републичко такмичење из хемије

Републичко такмичење из хемије за средње школе одржано је од 15. до 17. маја 2015. у Истраживачкој станици Петница. Нашу школу су представљале Драгана Сантрач (I1) у категорији првог разреда, и Ана Кајла (III1) у категорији трећег и четвртог разреда. Драгана је заузела 31., а Ана 38. место у својој категорији. Са такмичаркама је била професорица Зорица Вукобрат, а ментор ученицама је била професорица Бранислава Дилбер-Косић.

Такмичење се састојало из решавања проблемских задатака и експерименталних вежби. Само 30% најбољих такмичара после задатака пласирало се на експериментални део. Такмичарке су за време боравка у Истраживачкој станици посетиле језеро и Петничку пећину која има велику спелеолошку и палеонтолошку вредност.

hemija-petnica-1
Наше такмичарке са професорицом у Петници

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.