Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаНаши ученици на такмичењу из математике

Такмичење „Моја Кикинда – откријмо где живимо“

Екипа наше школе на такмичењу (с лева на десно: М. Леринц, К. Поповић, Д. Јакшић, М. Берта)

У петак 15. маја и у уторак 19. маја 2015. одржано је прво и друго коло такмичења „Моја Кикинда – откријмо где живимо“. Организатор овог такмичења је Општинска канцеларија за младе у сарадњи са професором географије Мирославом Грујићем. У такмичењу учествују екипе основних и средњих школа са територије Општине Кикинда, а тема је познавање историје, географије, културе и природне средине наше општине. Такмичари су се припремали из књиге коју је написао М. Грујић.

Прво и друго коло такмичења састојало се од занимљиве игре типа „не љути се човече“ у којој су учесници морали да одговарају на питања везана за познавање Општине како би померили своју фигуру. За успех је било потребно знање, али и доста среће. Финални део, у који су се пласирале четири најбоље екипе, одржаће се у понедељак 25. маја 2015. по принципу класичног квиза знања. Нашу школу је представљала екипа у саставу: Ксенија Поповић (I3), Данијела Јакшић (I3), Марта Берта (II1) и Маја Леринц (II3). Оне су се пласирале у други круг, али нису успеле да прођу у финално такмичење.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.