Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаГрадско такмичење „Шта знаш о здрављу“ 2018.

Републичко такмичење из биологије

Такмичарке са професорицом у Новом Саду (с лева на десно: проф. Кленанц, Маринков, Леринц, Дујин)

Републичко такмичење из биологије за средње школе одржано је 24. маја 2015. године на Природно-математичком факултету у Новом Саду. На такмичењу су учествовале три ученице наше школе: Мања Дујин, Диана Леринц и Маријана Маринков, све из одељења IV1 (медицинска сестра - техничар). Њих је за такмичење припремала професорица Емила Кленанц.

Новина ове године је да су ученици радили тест на којем су могли да добију највише 80 бодова, и вежбу на којој су могли да добију највише 20 бодова. Време решавања теста је било 60 минута, а време предвиђено за реализацију вежбе је било 30 минута. Диана Леринц је освојила седмо место (90 бодова), Мања Дујин једанаесто (86 бодова), а Маријана Маринков двадесет и друго место (75 бодова). Честитамо!

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.