Претрага

Републичко такмичење из прве помоћи

Екипа наше школе (са лева на десно: Мирков, Ач, проф. Радишић, Ђокић, Зорић, Зарић и Нађ).

Од 23. до 24. маја 2015. године одржано је 18. Републичко такмичење ученика медицинских школа из прве помоћи. Домаћин је била Медицинска школа "Сестре Нинковић" у Крагујевцу. Такмичење је било екипног карактера и састојало се из два дела: писменог теста знања из прве помоћи (23. маја), и испита практичних знања и умења (24. маја). Такмичило се 14 школа из целе Србије, а екипу наше школе чинили су ученици: Дејана Зарић (капитен), Стоја Ђокић, Тадија Зорић, Ана Ач, Јована Мирков и Алберт Нађ (сви из одељења II1, медицинска сестра - техничар). Са њима је била наставница прве помоћи и здравствене неге Љиљана Радишић. 

Писмени тест су ученици решавали појединачно, а практични део су радили екипно. Практични део се састојао од пет полигона на којима су текмичари збрињавали различите врсте повреда и других по живот опасних стања. Екипа наше школе је заузела 11. место у укупном пласману.

Захваљујемо се Апотеци "KI-Pharm" власника Слободана Исакова која је била спонзор наше екипе и даровала санитетски материјал потребан за такмичење.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.