Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаГрадско такмичење „Шта знаш о здрављу“ 2018.

Мај – месец математике

У суботу, 16. маја 2015. у Београду је одржан 36. математички турнир "Архимедес" за ученике средњих школа. Домаћини су били Хемијско-прехрамбена технолошка школа и XIII београдска гимназија. У овом турниру такмиче се екипе средњих школа, а сваку екипу чини по један ученик првог, другог, трећег и четвртог разреда. Нашу школу је на овогодишњем турниру представљала екипа: Јелена Напрта (I1, лабораторијски техничар), Стоја Ђокић (II2, медицинска сестра - техничар), Никола Новаковић (III2, архитектонски техничар - оглед) и Петар Лазић (IV2, архитектонски техничар - оглед) под вођством професорице математике Зорице Варге. На жалост, нису забележили већи успех.

12. маја су објављени званични резултати међународног математичког такмичења "Кенгур без граница" које је одржано 19. марта (комплетне резултате можете преузети овде). Чак четворо наших ученика је добило похвале за запажен резултат, што је најбољи успех до сада. Похвале се додељују за 10% најуспешнијих ученика у свакој од категорија (математичке гимназије, гимназије и средње стручне школе). Похваљени су следећи ученици: Драгана Сантрач (I1), Јелена Напрта (I1), Диана Леринц (IV1, медицинска сестра - техничар) и Даниел Ач (IV1).

Екипа нашe школе на турниру "Архимедес" Признање за учешће у турниру "Архимедес"  Похвале за запажене резултате у "Кенгуру без граница" 

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.