Претрага

Конкурс "Дани лудаје 2015."

У четвртак, 8. октобра 2015. у Народној библиотеци "Јован Поповић" одржана је свечана додела награда за ликовни и литерарни конкурс поводом тридесетих "Дана лудаје". Наша ученица Маријана Радновић (IV4 - техничар за биотехнологију) освојила је прву награду на литерарном конкурсу у конкуренцији ученика средњих школа, док је Анастасиа Дакић (III3 - техничар за заштиту ж. средине) заузела друго место. На ликовном конкурсу у конкуренцији средњошколаца такоће је победила наша ученица Марија Медић (II2 - архитектонски техничар). Честитамо.

Маријана Радновић  Анастасиа Дакић и Марија Медић

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.