Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичења13. сезона квиза "Колико се познајемо"

„ФИМЕК награђује знање 2015.“


Екипа ССШ "Милош Црњански"

У среду, 25. новембра 2015. године одржан је трећи квалификациони дан такмичења "ФИМЕК награђује знање" у Новом Саду. Учествовале су екипе наше школе, Економско-трговинске школе из Кикинде, Бечејске гимназије, СТШ "Милева Марић" из Титела и Техничке школе из Бечеја. Нашу школу је представљала екипа у саставу: Јелена Кукић, Јелена Туцић и Ана Марија Стричевић (све из одељења IV1). Оне су после регулраног дела такмичења делиле прво место са екипом Бечејске гимнаизије, али су изгубиле у продужетку, па се нису пласирале у други круг такмичења.

"Фимек награђује знање" је традиционално такмичење матураната војовђанских средњих школа у познавању опште културе и информисаности које организује Факултет за економију и инжењерски менаџмент "Фимек" при Универзитету Привредна академија у Новом Саду.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.