Претрага

Општинска смотра рецитатора 2016.

У просторијама Културног центра Кикинда одржана је од 2. до 3. марта 2016. године општинска смотра рецитатора "Песниче народа мог". Рецитатори су се такмичили у три категорије: ученици млађих разреда основних школа, ученици старијих разреда основних школа, и ученици средњих школа.

Такмичење у категорији ученика средњих школа одржано је у четвртак, 3. марта. Учествовало је 6 такмичара, од тога двоје ученика наше школе: Светлана Крнета (II1) и Предраг Павић (IV4), чланови рецитаторске секције коју води проф. Десанка Божин. Предраг Павић се пласирао на окружну смотрау која ће бити одржана у петак 18. марта у Чоки.

Светлана Крнета Предраг Павић 

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.