Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаТијана Карић прва на Републичком такмичењу талентованих ученика

Међуокружно такмичење из хемије

Међуокружно такмичење из хемије за ученике средњих школа одржано је у суботу, 16. априла 2016. године, у Техничкој школи „23. мај“ у Панчеву. Такмичење се састојало из два дела: тестирања (теоријски део који подразумева решавање проблемских задатака) и експерименталних вежби. Ученици су на такмичењу били подељени у три категорије: најмлађа категорија су ученици првог разреда, средња категорија су ученици другог разреда и најстарија категорија ученици трећег и четвртог разреда. Учествовало је 28 ученика средњих медицинских школа и гимназија из Зрењанина, Панчева, Новог Кнежевца, Ковина и Кикинде.

Нашу Школу су представљале ученице: Милица Сандић (I1), Жељка Гецић (I1), Јелена Напрта (II1), Драгана Сантрач (II1), Душка Крста (II1), Андреа Томаш (IV1) и Ана Кајла (IV1). Ученицама другог разреда ментор је професорица Радмила Папић-Милићев, а ученицама првог и четвртог разреда професорица Зорица Чизмар. Ана Кајла и Драгана Сантрач су освојиле треће место у својој категорији, а само се Драгана пласирала на републичко такмичење. Републичко такмичење ће се одржати од 14. до 15. маја у Нишу.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.