Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичења27. Републичко такмичење ученика грађевинских и геодетских школа

27. Републичко такмичење ученика грађевинских и геодетских школа

Ученици и наставници у Суботици

Политехничка школа у Суботици је од 13. до 15. маја 2016. године била домаћин 27. Републичког такмичења ученика грађевинских и геодетских школа Србије. Ученици су се такмичили у девет теоријских и четири практичне дисциплине. Укупно је учествовало 27 школа. Нашу школу је представљало четворо ученика образовног профила архитектонски техничар који су се такмичили у четири различите теоријски дисциплине.

Милица Недић (III2) је заузела 4. место у дисциплини примена рачунара у грађевинарству (ArchiCAD); Александра Гецић (IV2) је заузела четврто место у дисциплини армиранобетонске конструкције; Александра Мичик (IV2) је поделила пето место у дисциплини технологија грађевинских радова, а Никола Новаковић (IV2) је поделио тринаесто место из математике. Са ученицима су на такмичењу били и наставници-ментори Штефица Ступовски (армиранобетонске конструкције), Јефта Трифунац (примена рачунара у грађевинарству) и Вања Томашев (технологија грађевинских радова). Честитамо ученицима на постигнутом успеху.

За време такмичења је одржана и редовна Скупштина Пословне заједнице грађевинских и геодетских школа Србије којој су присуствовали В. Томашев и Ј. Трифунац.

Резултати такмичења

Примена рачунара у грађевинарству - ArchiCAD

Армиранобетонске конструкције

Технологија грађевинских радова

Математика

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.