Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаГрадско такмичење „Шта знаш о здрављу“ 2018.

X Олимпијске спортске игре ученика Србије

У Врању су од 9. до 15. маја 2016. године одржане X Олимпијске спортске игре ученика Србије у организацији Савеза за школски спорт Србије. Такмичило се око 7.000 ученика основних и средњих школа Србије у 15 спортова. Нашу школу је представљало троје ученика у пливању: Мина Овука, Дуња Симић и Игор Павлић (сви из одељења IV1). Пливачка такмичења у оквиру Олимпијаде су одржана 13. маја у Нишу. Мина Овука је у финалу заузела седмо место у дисциплини 100 метара леђно.

Резултати такмичења у пливању

plivaci-cropped
Игор Павлић, Дуња Симић и Мина Овука

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.