Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаНаши ученици на такмичењу из математике

Успех наших ученика на конкурсу "Дани лудаје 2016."

П. Митровић са професорицом Кларом Паушић
И ове године је у оквру манифестације "Дани лудаје" расписан литерарни и ликовни конкурс за ученике основних и средњих школа. Свечано проглашење победника и додела награда уприличени су у Народној библиотеци "Јован Поповић" у четвртак, 6. октобра у 16 часова.

Наши ученици су освојили прва места у обе конкуренције. Петар Митровић (IV2, архитектонски техничар) је освојио прво место на литерарном конкурсу радом под насловом "Лудаја, лепотица кикиндских њива". Марина Симић (II3, техничар за заштиту животне средине) је победник ликовног конкурса.

Награђени литерарни рад можете преузети са овог линка:

"Лудаја, лепотица кикиндских њива"

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.