Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаШколско такмичење у прехрамбеним технологијама

Општинска смотра рецитатора

Светлана Крнета
Од 20. до 22. фебруара 2017. одржана је општинска смотра рецитатора "Песниче народа мог" у Културном центру Кикинда. Трећег дана (у среду) представили су се ученици средњих школа. Укупно је било 9 такмичара, а жири је одабрао четворо који су се пласирали на окружну смотру.

Нашу школу су представљале две такмичарке: Светлана Крнета (III1) и Живана Мирков (IV5), али се нису пласирале на окружну смотру. Оне су чланице рецитаторске секције коју води професорица српског језика и књижевности Десанка Божин.

Општинска смотра рецитатора

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.