Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаИвана и Тамара треће на Републичком такмичењу из опште и неорганске хемије

Ивана и Тамара треће на Републичком такмичењу из опште и неорганске хемије

И. Пештерић (лево) и Т. Малиџа

Републичко такмичење ученика за област хемија и неметали одржано је од 18. до 20. маја 2018. у Хемијско-прехрамбеној и текстилној школи "Урош Предић" у Зрењанину. У дисциплини Општа и неорганска хемија, нашу школу су представљале две ученице из одељења I3 (хемијско-технолошки техничар) са менторком професорицом хемије Ериком Мандић.

Ивана Пештерић је освојила четврто, а Тамара Малиџа осмо место у појединачном пласману. У екипном пласману, њих две су заузеле треће место од укупно 32 екипе школа. Честитамо девојкама на овом значајном успеху!

Овим је на сјајан начин заокружен успешан викенд наших ученика на републичким и покрајинским такмичењима.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.